A lézeres hajszálér eltávolítás

A lézeres hajszálér eltávolításA hajszálerek, melyek megtalálhatók a bőrben kitágulhatnak és ronthatják a bőr esztétikusságát. A hajszálerek kitágulásának több oka is lehet, fiatal korban elsősorban öröklött vagy hormonális okok miatt jelentkezik a kitágulás problémája. Szülés után gyakran jelentkeznek hajszálerek a combon, a lábon, idősebb korban pedig főként az arcon és a lábakon jelentkezik ez a probléma. Manapság azonban, köszönhetően a lézeres hajszálér eltávolításnak, már szinte minden ilyen problémát eredményesen lehet kezelni.

A lézeres kezelés előnye, hogy végleges, tökéletes megoldást tud nyújtani hajszálerek eltávolítására, valamint tűzfoltok, rosacea eltávolítására is kiválóan alkalmas. A kezelés előnye, hogy gyorsan, fájdalommentesen szünteti meg a hajszálereket, eredménye garantált és a kezelés maga higiénikus.

A kezelés az orvos-esztétikai kezelések közé tartozik, ami azt jelenti, hogy nem jár műtéti beavatkozással, de mégis orvosi kezelésről van szó, melyet szakemberek végeznek.

A lézeres hajszálér eltávolítást egy részletes bőrgyógyászati vizsgálat előzi meg, melynek során megvizsgálják a bőrt, megállapítják a várható eredményt és egy tesztkezelést is végeznek. A tesztkezelés segítségével meghatározható, hogyan fog várhatóan reagálni a bőr a lézeres kezelésre.

A lézeres kezelés előnye, hogy nem roncsolja a hajszálerek mellett található szöveteket, hanem csak a problémás helyeket érinti a kezelés, így semmilyen egészségkárosító hatástól nem kell tartani.