A Gastro Hall Éterem szolgáltatásai

A Gastro Hall Éterem szolgáltatásaiA Gastro Hall Étterem és a hozzá tartozó egyéb szolgáltatók a vendéglátás nagy részét lefedik. A cégcsoport Budapest több helyén is rendelkezik étteremmel, kávézóval, és szolgáltatásai fő célja, hogy az irodaházakat ki tudják szolgálni vendéglátói szempontból. Az éttermekben közös, hogy napi ajánlatokkal és menükkel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

A Gastro Hall Étterem a Balance Hall irodaházban található, igazodva a modern irodaházi környezethez. Az étterem stílusa egyszerű, letisztult, ugyanis általában a munkahelyükön ebédelők veszik igénybe az étterem szolgáltatásait. Nem csak az irodaház dolgozói, hanem külső vendégek is étkezhetnek az étteremben.

A cégcsoporthoz tartozik még a Reno Grill Étterem, Budapesten, Angyalföldön. Az étterem 100 fő befogadására alkalmas, ingyenes wifivel rendelkezik, és klímával van felszerelve. Hasonlóan a Gastro Hall Étteremhez, itt is változó menüvel várják a vendégeket, a húsok, halak pedig frissen vannak grillezve.

Az éttermek mellett Halásztelken húsboltot is üzemeltet a cég, ahogy prémium minőségű, friss, magyar termelők általi húsok várják a vásárlókat. A húsbolt felújított épületben található, a mai modern követelményeknek megfelelően van berendezve.